Suorahaku ihmistä arvostaen, läpinäkyvästi ja nopeasti

Kyllä – meillä SAM Internationalissa on yli 30 vuoden kokemus vaativista suorahaku – (headhunting) ja rekrytointitoimeksiannoista.

Suorahaku uudistaen

Mutta – Kokemuksesta huolimatta olemme päättäneet haastaa toimialaamme ja siksi olemmekin uudistaneet tapaamme toimia ja tiimimme kokonaisuudessa vuodesta 2021 alkaen. Nyt meitä on lähes 20 monella eri toimialalla johtajakokemuksensa ja kannuksensa kerännyttä ammattilaista apunasi.

Siksi – Lupaamme sinulle toimeksiantajana tai ehdokkaana ihmisläheisen, läpinäkyvän ja nopean rekrytointiprosessin, jossa tiedät milloin ja missä mennään.

Suorahaku vaatii kokemusta

Niinpä – Kokeneet konsulttimme panostavat parhaan ratkaisun löytämiseen sekä yrityksenne että toimialanne tulevaisuuden haasteisiin. Olemme yhteistyökumppanisi niin asiantuntija-, keskijohdon- kuin ylimmän johtotasonkin hauissa. Rekrytoinnin voimme tehdä toiveesi mukaisesti: suorahaku, avoin ilmoitushaku, tai luottamuksellinen haku.

SAM-konsultti on luotettava yhteistyökumppani yrityksellesi ja saa sinusta hakijana parhaat puolesi esille. Tutustu lisää palveluihimme, jätä tarjouspyyntö ja/tai lataa ansioluettelosi cv-kantaamme.

SAM Headhunting Suorahaku
Suorahaku – ihmistä arvostaen

Suorahaku avoimesti ja läpinäkyvästi

Menemme aina ihmistä kohti. Olitpa ehdokas tai toimeksiantaja haluamme aina auttaa sinua ihmisenä ja teemme sen yhdessä mahdolliseksi. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi luottamuksellisuuden säilyttäen. Kommunikoimme säännöllisesti ja henkilökohtaisesti suorahaku-prosessin kaikissa vaiheissa ja kaikille osapuolille.

Tämän mahdollistaa se, että jokaiseen suorahakutoimeksiantoon osallistuu aina vähintään kaksi SAM-konsulttia.

Puhumme selkokieltä, emmekä – Mollis pretium lorem primis.

Suorahaku ihmistä arvostaen

Voit myös luottaa siihen, että palaamme sovitusti asiaan. Ja meihin päin voit aina olla yhteydessä.

Mitä etsit tänään?

Palvelumme

Katso, miten tuomme arvoa ihmisten kautta.

Tehtävät

Etsi unelmatyösi Suomesta tai Euroopasta.

Toimistomme

Tavataan Espoossa tai Tampereella. Tule käymään.

Ota yhteyttä

Tarjouspyyntö tai kysymyksiä: laita viestiä.

Suosittelut

”Olemme tehneet nyt projekteja SAM:in kanssa ja haluamme jatkaa yhteistyötä ilman muuta. https://www.sam-int.fi/fi/asiakastarina-digita-oy/Projektit ovat olleet laadukkaita ja hyvin johdettuja, jonka seurauksena olemme saaneet hyvät rekrytoinnit aikaiseksi. Aikaisemmista toimeksiannoista SAM erosi nopeudellaan sekä hyvällä yhteydenpidolla. Olemme kokonaisuudessaan erittäin tyytyväisiä. SAM on tullut hienosti haastamaan headhunting-kenttää. Olen ollut erittäin positiivisesti yllättynyt, miten tiiviisti ja silti laadukkaasti headhunting- ja rekrytointiprosessia voi hoitaa – olemme saaneet erittäin sopivat kandit palkattua SAM:n tarjoaman 6 viikon prosessin jälkeen. En uskonut, että tämä on mahdollista, mutta kyllä se oli!”

– Taija Lehtola, Vice President Human Resources / Digita Oy

Lue lisää meistä

 • Ensiluokkainen hakijakokemus palvelee kaikkia suorahaun osapuolia

  Suorahaku on tuloksellisinta silloin, kun toiminta lähtee paitsi asiakkaan myös hakijan tarpeista ja kunnioittamisesta – tehdäänhän suorahakua ihmisenä ihmiselle. Kaikista tehokkainkaan prosessi tai kokenein konsultti ei riitä takaamaan onnistunutta suorahakua tai rekrytointia, mikäli toiminta ei ole ihmisläheistä tai hakijakokemusta ei ole mietitty aidosti ehdokkaan näkökulmasta.

 • Kuinka valita suorahakukumppani rekrytoinnin tueksi?

  Rekrytointi on haastava, resursseja vaativa prosessi organisaatiossasi. Varsinkin johdon ja huippuammattilaisten löytäminen voi osoittautua vaikeaksi, eikä työhön tunnu löytyvän tarpeeksi aikaa organisaationne sisällä. Päätät kääntyä … Read More

 • Ihmislähtöistä suorahakua – SAMin arvot

  Me SAMilla löydämme yrityksen kulttuuriin sopivat oikeat osaajat tehokkaasti ja läpinäkyvästi. Rakennamme parempaa työelämää ja yhteiskuntaa vastuullisesti, yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ihmisten arvostaminen, asiakaslähtöisyys ja vastuullisuus ovat arvot, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme.

 • Venner SAM Headhunting

  SAM Headhunting Finland <3 Venner

  Mahdollistetaan yhdessä terveellinen ja ravitseva ruokailu kaikille Jo yli 8000 mahdollistettua terveellistä ateriaa lapsiperheille SAM on toiminut vuodesta 2022 yhdessä Vennerin kanssa mahdollistaen ravitsevaa ja … Read More

 • SAM Headhunting

  SAM – Erottautumistekijät

  🎯Joka ikisen hakijan arvostaminen sekä yhdenmukainen hakijakokemuksen johtaminen 🎯Läpinäkyvä, standardoitu ja tehokas prosessi asiakkaalle; prosessin kesto 4-6 viikkoa, raportoimme säännöllisesti prosessin etenemisestä 🎯Arvot, johtaminen ja … Read More

 • Digita Suorahaku Headhunting

  Asiakastarina: Digita Oy

  Yrityskulttuurit yhdistäen ensi askelmalla, lupaukset lunastaen seuraavalla. Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen … Read More