SAM Headhunting Finland <3 Venner

Mahdollistetaan yhdessä terveellinen ja ravitseva ruokailu kaikille

Jo yli 8000 mahdollistettua terveellistä ateriaa lapsiperheille

SAM on toiminut vuodesta 2022 yhdessä Vennerin kanssa mahdollistaen ravitsevaa ja terveellistä ruokaa-apua tuen tarpeessa oleville lapsiperheille. Venner on tutkitusti vaikuttava, voimauttava sekä lokaali tapa auttaa ja Vennerin konseptien ja toiminnan tuottama hyvä mukailee luontevasti SAMin arvoja.

*Palaute on kerätty 1532 :lta Venner-laatikon vastaanottaneelta perheeltä Vennerin toiminnan aikana.

Arvojemme mukaisesti haluamme olla mukana tuottamassa hyvää, myös yli organisaatiorajojen. Vennerin ravitseva ruokakonsepti auttaa haavoittuvassa asemassa ja avun sekä uusien taitojen tarpeessa olevia suomalaisia lapsiperheitä yhteistyössä yritysten sekä järjestö- ja säätiösektorin kanssa. Avullamme Venner mahdollistaa terveellisen ruokakonseptin vähävaraisille perheille. Haluamme toiminnallamme tukea vastuullisuutta ja erityisesti läpinäkyvyyttä, siksi Vennerin tapa toimia sopii meille, koska saamme varmuuden siitä, että apu menee sitä tarvitsevalle.

SAMille on tärkeää olla mukana tekemässä hyvää Vennerin kanssa. Ruokailu kokoaa ihmiset yhteen ja yhdessä vietetty aika maittavan ruuan kera mahdollistaa sujuvan arjen. Välillä työ kuormittaa, mutta hyvällä ravinnolla jaksaa viedä projektit maaliin. Haluamme jatkossakin toimia arvojemme mukaisesti – ihmistä arvostaen, asiakaslähtöisesti, vastuullisesti. Vuonna 2022 mahdollistimme Vennerin kautta 7329 ravitsevaa ateriaa vähävaraisille perheille ja tavoitteenamme on mahdollistaa vuonna 2023 yli 10000 ravitsevaa ateriaa. Päätöksentekoamme ohjaa vastuu maapallon tulevaisuudesta, joten on selvää, että haluamme tukea vähävaraisia perheitä ja erityisesti lapsia. Haastamme tähän myös asiakkaamme, koska haluamme mahdollistaa yhä useammalle suomalaislapselle mahdollisuuden parempaan ravitsemukseen. 

”Meille on tärkeää, että voimme hyödyntää osaamistamme näin tärkeän asian hyväksi ja tämä tuo meille ison merkityksellisyyden tunteen työstämme. Meille suomalaisten lasten hyvinvointi on erityisen lähellä sydäntä ja haluamme kantaa oman panoksemme, ettei yksikään lapsi joutuisi olemaan nälässä. Erityisesti arvostamme yhteistyössämme sitä, että voimme luottaa rahojen ohjautuvan oikeaan paikkaan ja Venner on vastuullisuudessaan edelläkävijä edistäessään kasvisruoan ja ravitsemuksellisuuden tietoisuutta apua tarvitsevissa perheissä.” – Nea Seppäläinen-Ahlbom / SAM Headhunting Finland

SAM tukee Vennerin toimintaa lahjoittamalla jokaisesta toteutuneesta kaupasta 1% Vennerin toiminnalle. Näin mahdollistamme, että perheille ohjattava tuki on jatkuvaa ja, että perheet pääsevät edistämään terveellisiä ruokatottumuksia, jotka vaikuttavat positiivisesti lasten kasvuun ja kehittymiseen. Samalla kun SAM auttaa Vennerin kautta apua tarvitsevia, pääsevät SAMilaiset myös testaamaan Vennerin Keittiössä – kasvisreseptipalvelua. Kasvisruoan lisääminen viikottaiseen ruokailuun tuo monipuolisuutta ruokavalioon, kasvattaa hyvinvointia ja terveyttä ja rikastuttaa arkea uusien reseptikokeiluiden myötä.

Lue lisää Vennerin toiminnasta osoitteessa www.venner.fi

Lähde mukaan Vennerin joukkoihin lahjoittajaksi: https://www.venner.fi/forcompanies

Tutustu lisää yrityksemme lähestymistapaan: https://www.sam-int.fi/fi/meidan-lahestymistapamme/

SAM – Value Through People