Meidän tarinamme

Edelläkävijänä suorahakutoimialaa uudistamassa

Kokemuksestamme huolimatta päätimme haastaa toimialaamme ja siksi olemmekin uudistaneet tapaamme toimia ja tiimimme kokonaisuudessa vuodesta 2021 alkaen. Nyt meitä on yli 20 monella eri toimialalla johtajakokemuksensa ja kannuksensa kerännyttä ammattilaista apunasi.

Kansainvälinen SAM International toimii 12 EU-maassa. Solmimme vuosittaisella tasolla yli 700 toimeksiantoa.

Uusi SAM – muutos vuodesta 2021

Keväällä 2021 SAM Headhunting Suomi syntyi uudelleen. Pieni joukko täysin uusia SAM:läisiä alkoi innovoida, miten suorahakutoimialaa voisi uudistaa. Keskenämme meillä kaikilla oli kokemuksia tuntemattomista numeroista tulleista puheluista, avoimeksi jääneistä prosesseista ja ehdokkaiden välinpitämättömästä kohtelusta. Toimeksiantajan rooleissa toimineina meitä ihmetytti suorahakuprosessin hitaus, hinta ja laadun vaihtelevuus. Koimme myös toimeksiantajina, ettei meille tullut tarpeeksi tietoa prosessin etenemisestä sen eri vaiheissa. Lisäksi prosessit jäivät usein irrallisiksi organisaation kulttuurista ja työnantajakuvasta.

Miten muuttaa kaikki tämä, alan toimivat käytänteet säilyttäen? Lähtökohtamme oli rakentaa toiminta ja tiimi toimialaymmärryksen ja omakohtaisen kokemuksen ympärille. Siksi kaikki SAM konsultit ovat pitkän linjan liiketoimintakonkareita ja itsekin istuneet samalla puolella pöytää kuin sinä. Ymmärsimme, että ainostaan yhdessä toimimalla pystymme luomaan parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Yhdistämme voimamme ja osaamisemme ottamalla kokonaisuuteen mukaan asiakkaan, ehdokkaan ja SAM-tiimin kollegamme.

Meille suorahakutoimeksiannossa onnistuminen on lähtökohta ja yhteinen etu. Kaikki SAM-konsultit ovat yrittäjiä ja toimimme SAM Suomi -sateenvarjon alla ja hoidamme jokainen sitä kuin omaa yritystämme. Yhdessä onnistumalla varmistamme myös asiakaidemme menestyksen.

SAM Headhunting