Ihmislähtöistä suorahakua – SAMin arvot

Me SAMilla löydämme yrityksen kulttuuriin sopivat oikeat osaajat tehokkaasti ja läpinäkyvästi. Rakennamme parempaa työelämää ja yhteiskuntaa vastuullisesti, yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ihmisten arvostaminen, asiakaslähtöisyys ja vastuullisuus ovat arvot, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Suorahakutoimeksiannoissa onnistuminen arvojamme noudattaen on tärkein tavoitteemme SAMilla. Onnistuminen vaatii kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi avointa ja toimivalla prosessilla ohjattua toimintaa. Yhteistyö toimeksiantajien ja ehdokkaiden kanssa on usein hedelmällisintä jakaessamme samoja arvoja. Löydätkö sinä yhtymäkohtia oman organisaatiosi tai toimintaympäristösi arvojen kanssa?

Ihmisten arvostaminen

Ihmisten arvostaminen on koko toimintamme perusta – teemmehän töitä parhaiden osaajien löytämiseksi asiakkaidemme työyhteisöihin. Suorahaussa ihmistuntemus sekä oikeiden henkilöiden yhdistäminen oikeisiin yrityskulttuureihin ovat välttämättömiä taitoja, joita me SAMiläiset myös vaalimme. Olemme helposti lähestyttävä toimija ja autamme ehdokasta tuomaan itsestään parhaat puolet esiin.

Toimiessamme suorahaun parissa tavoitteemme on toteuttaa ylivoimainen hakijakokemus ja siksi olemme panostaneet erityisesti rekrytointiprosessimme ehdokaskokemukseen. Prosessista on tehty mahdollisimman virtaviivainen ja läpinäkyvä niin toimeksiantajille kuin ehdokkaille, luottamuksellisuus säilyttäen. Kommunikoimme avoimesti, säännöllisesti ja henkilökohtaisesti suorahaku-prosessin kaikissa vaiheissa ja kaikille osapuolille. Haluamme, että kaikki osapuolet ovat tietoisia ja informoituja koko prosessin ajan.

Asiakaslähtöisyys

Rakennamme parempaa työelämää yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimintamme pohjautuu tiiviille yhteistyölle asiakkaidemme kanssa – rennosti, mutta ammattimaisesti. Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meille myös sitä, että edustamme asiakkaan brändiä ja mainetta. Tiimimme toimii iloisella ja mutkattomalla asenteella, ja olemme saaneet kiitosta nopeudestamme ja hyvästä yhteydenpidosta asiakkaidemme kanssa.

Tehokas, standardoitu ja läpinäkyvä hakuprosessimme varmistaa tasalaatuisen ja nopean palvelun. Meille on äärimmäisen tärkeää, että asiakkaamme ovat hakuprosessin vaiheista koko ajan tietoisia. Vain näin voimme varmistaa onnistuneet rekrytoinnit puolin ja toisin.

Vastuullisuus

Vastuullisuus näkyy päivittäisessä työssämme monella eri tasolla. Hakuprosessimme toteutamme luottamuksellisesti ja hyvää hallintotapaa noudattaen – tämä on meille ehdottoman tärkeää. Olemme vastuussa sekä asiakkaidemme että ehdokkaiden kunnioittavasta ja reilusta kohtelusta, kohtaamme jokaisen ihmisenä ihmiselle.

Näkyvin vastuullisuustekomme on jatkuva yhteistyö Vennerin kanssa. Vennerin ravitseva ruokakonsepti auttaa vähävaraisia, haavoittuvassa asemassa ja avun sekä uusien taitojen tarpeessa olevia suomalaisia lapsiperheitä yhteistyössä yritysten sekä järjestö- ja säätiösektorin kanssa. SAM tukee Vennerin toimintaa lahjoittamalla jokaisesta toteutuneesta kaupasta 1% avustustoimintaan.

Jos haluat kuulla lisää toiminnastamme, ota rohkeasti yhteyttä SAMiläisiin: https://www.sam-int.fi/fi/konsulttimme/

Lue lisää toimintatavoistamme: https://www.sam-int.fi/fi/meidan-lahestymistapamme/