Asiakastarina: Digita Oy

Yrityskulttuurit yhdistäen ensi askelmalla, lupaukset lunastaen seuraavalla.

Digita on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja sekä maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa, toimii antenniverkon maksu-tv-operaattorina, sekä kehittää tulevaisuuden broadcasting-palveluja. Digitan tietoliikennepalveluita ovat privaattiverkot, sisäpeittoratkaisut, tietoliikenteen kattopaikkojen hallintapalvelut sekä esineiden internet (IoT) ja konesalipalvelut. Innostuminen SAM Headhunting Finlandin markkinan haastaja-asenteesta ja tiiviistä rekrytointiprosessista sai Digitan valitsemaan SAM:in toteuttamaan suorahakunsa. Yhteiset jaetut arvot kuten hakijakokemus sekä vastuullisuustoiminta loivat hyvän ensimmäisen askelman yhteistyölle.

Digitan liiketoiminnan ollessa murroksessa ja kasvun hakemiseksi Telecom-liiketoiminnoilla oli myös yrityksen rekrytointi uusien tarpeiden edessä Digitan havaitessa tarpeen mm. uusille kompetensseille sekä osaajille. Yrityksen lähtötila rekrytoinneissa oli hyvä, mutta Digita halusi kokeilla suorahakumarkkinan uutta haastajaa.

Nyt yhteistyön jatkuttua Digita ja SAM ovat tehneet yhdessä jo useita projekteja. Digita on kokenut, että kaikki projektit ovat sujuneet luvatussa aikataulussa, toimeksiannot ovat tuottaneet laadukkaita kandidaatteja ja kandidaatit ovat antaneet hyvää palautetta Digitalle SAMin laadukkaasta yhteydenpidosta myös heille. SAMin organisoitu ajanhallinta ja projektinjohto on helpottanut myös Digitan työtä toimeksiantoihin liittyen. Projektin aikainen tiivis mutta sopivissa määrissä tapahtuva kommunikaatio on luonut rauhaa ja tietoisuutta kaikille projektissa mukana oleville.

”Olemme tehneet nyt projekteja SAM:in kanssa ja haluamme jatkaa yhteistyötä ilman muuta. Projektit ovat olleet laadukkaita ja hyvin johdettuja, jonka seurauksena olemme saaneet hyvät rekrytoinnit aikaiseksi. Aikaisemmista toimeksiannoista SAM erosi nopeudellaan sekä hyvällä yhteydenpidolla. Olemme kokonaisuudessaan erittäin tyytyväisiä. SAM on tullut hienosti haastamaan headhunting-kenttää. Olen ollut erittäin positiivisesti yllättynyt, miten tiiviisti ja silti laadukkaasti headhunting- ja rekrytointiprosessia voi hoitaa – olemme saaneet erittäin sopivat kandit palkattua SAM:n tarjoaman 6 viikon prosessin jälkeen. En uskonut, että tämä on mahdollista, mutta kyllä se oli!” – Taija Lehtola, Vice President Human Resources / Digita Oy